Harmónia Palota

Luxus Apartmanok és Rendezvényközpont

Rendezvény

A Harmónia Palota Rendezvényközpont több mint 450 négyzetméteren ad otthont üzleti és privát eseményeknek, valamint képzéseknek a belváros szívében a Kálvin térnél.

Visszafogott neoreneszánsz jellegével és varázslatos hangulatával meghitt, családias légkört biztosít minden típusú rendezvénynek, legyen szó akár egy pár fős tréningről, több napos tanfolyamról vagy évzáró céges gálaestről.

Remek elhelyezkedése miatt ideális helyszíne lehet hazai vagy nemzetközi konferenciáknak, budapesti továbbképzéseknek, nyilvános vagy zártkörű előadásoknak.

Vendégeinket többfunkciós tágas termek, exkluzív szálláslehetőség, igény szerinti catering és saját parkoló várja rendezvényközpontunkban.

Szállás

Elegáns, nagypolgári hangulatú luxus apartmanjaink különleges belsőépítészeti megoldásokkal, a modern és klasszikus elemek ötvözetének használatával kerültek kialakításra.

Magas minőségű, két vagy több személy részére is kényelmet biztosító apartmanjaink ideális kiindulópontként szolgálnak Budapest felfedezésére és nyugodt kikapcsolódást biztosítanak a belváros közepén, a Nemzeti Múzeum kertjére nyíló ablakaikkal.

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap

09:00 - 21:00

Kapcsolat

harmoniapalace@gmail.com

Szabályzatok

Házirend

Terembérleti szerződés

© 2019 Harmónia Palota

Cím

1088 Budapest Múzeum utca 9.

Deluxe Családi Apartman

Harmónia Palota