Eseménynaptár

2019. november 7.

Kalligráfia vágott hegyű tollal

Ha szeretsz írni, ha szeretnél szebben írni, ha nem szeretsz írni, de változtatnál ezen, ha szeretnéd önmagad jobban megismerni az írásod által… akkor neked való az 5 részes Kalligráfia tanfolyamunk! A kalligráfia a betűírás művészete, a kalligráfus mozdulatainak rögzítése a térben és az időben, a pillanat megörökítése. A gyakorlás által a mozdulatok tánccá válnak, az írás rajzolássá, festészetté lesz. A leírt szöveget látva az olvasó belül együtt mozog a kalligráfiával, a lelkében „letáncolja” azt, amit a kalligráfus megalkotott. Az író és az olvasó között egy láthatatlan kapcsolat jön létre.

2019. november 9-10.

Kvantumgyógyítás - Kvantumlehetőségektől a fizikai valóságig

Hogyan kapcsolódjunk a mindent mindennel téren és időn túl összekötő információs mezőhöz? Tudod azt, ha valamire ránézel vagy rágondolsz akkor annak a személynek, tárgynak, eseménynek, kapcsolatnak, lehetőségnek energiát adsz? Tudod, hogy így automatikusan kapcsolódsz hozzá a kvantumtérben? A tanfolyam során a kvantumgyógyítást több oldalról közelítjük meg jól érthető formában: a tudomány oldaláról: kvantum fizikai jelenségek oldaláról, a szellemiség oldaláról: ki vagyok én, a megfelelő tudatállapot oldaláról (tudatos jelenlét, szívkoherencia), a technika oldaláról, valamint a gyógyítói hozzáállás oldalról.
 

2019. november 23.

Test és Hatalom: Szomato-pszichoterápiás Egyesület Konferenciája

A hatalom egyenlőtlenséget hoz létre a közösségen belül, hiszen az embereket a hatalom birtokosaira, és a hatalommal nem rendelkező és annak kiszolgáltatott személyekre tagolja. Első és legmeghatározóbb közösségünk közvetlen családunk, ahol az egyenlőtlenségből fakadó kiszolgáltatottsággal elsőként találkozhatunk. A hatalom természete kettős: a hatalmon lévő, miközben a hatalmát a saját érdekében gyakorolja, a hatalomnak kiszolgáltatottak érdekeit is szolgálhatja. A hatalom eredetét tekintve az állatvilágból származik, ahol ez a kettős természet világosan megmutatkozik: a hatalom egyenlő az irányítás és elosztás jogával.

2019. december 4.

Gyógyulj velem Budapest! Dr. Darnói Tibor holisztikus tréningje

Szeretnél meggyógyulni vagy szeretnéd elkerülni a betegséget? A HOP tréningen feltárom előtted a gyógyulás kulcsát. Megmutatom az utat – mit, miért, hogyan kell tenned a gyógyulásod, egészséged megtartása érdekében. A gyógyulás alapja – az időben történő változtatás. Ahogy a betegséghez út vezetett, a gyógyuláshoz is út vezet – a gyógyulásért is tenni kell. A HOP Gyógyulj velem! tréningen segítek neked megtanulni, hogy a gyógyulásod érdekében hogyan kerülhetsz testi-lelki-szellemi egyensúlyba.

2019. december 17.

Szerelmetes Advent​ a Harmónia Palotában

Asharti Szabó Andrea adventi koncertjére invitálunk december 17-én este hozzánk a Harmónia Palotába. A magyar Lisa Gerrardként jellemezhetnénk az énekesnőt, akinek különleges intuitív dalai melengetik a testet lelket. Ezen az estén azonban nem csak spirituális dalok, hanem világzene és opera is terítékre kerül a szerelem jegyében ami nem csak férfi és nő között, hanem ami az ember, természet és az univerzum között is létezhet.

Please reload

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap

10:00 - 21:00

Kapcsolat

harmoniapalace@gmail.com

Szabályzatok

Házirend

Terembérleti szerződés

© 2019 Harmónia Palota

Cím

1088 Budapest Múzeum utca 9.