Eseménynaptár

2020. január 28.

Eszünk és Fogyunk Klub minden kedd és csütörtök délután a Harmónia Palotában


Együtt a tökéletes testsúlykontrollért! Ugye milyen fantasztikus lenne, ha soha többet nem éheznél, ha megehetnéd kedvenc ételeidet is és közben úgy karcsúsodnál, mint eddig soha? Az első két alkalom ingyenes! Gyere el az Eszünk és Fogyunk Klub tanfolyamának nyílt, díjmentes órájára és engedd meg, hogy megmutassuk Neked, hogy hogyan lehetsz egy életen át a legjobb formádban úgy, hogy közben élvezed is az oda vezető utat. És amennyiben tovább is résztvevő szeretnél lenni, akkor maximum fél áron vehetsz részt, és ha nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor egy fillért sem kell fizetned.

2020. január 31.

Yurkov Stílusest a Harmónia Palotában

Már régóta követed a Yurkovot és szereted a videókat, a posztokat? Még nem is hallottál rólunk, de imádod a stílust? Gyere el január 31-én a stílusestünkre, ismerd meg az önbizalom növelés 5 stílustrükkjét és inspirálódj a tavaszi trendekről! Igen, a Yurkov Stílusszakértői, Orsi, Mirtill és Kinga első kézből adják át neked a tavaszi stílusos szettek trükkjeit!

2020. január 31.

Gong Puja a Harmónia Palotában

A Gong Puja körülbelül 7,5 órán át tartó éjszakai gong meditáció, ami megfelel 10x45 perces gongfürdőnek. Ez egy időtlen utazás, egy olyan időben, amit gyakran nano-másodpercekben mérnek. Miközben a gong rezgésében utazunk, magunk mögött hagyjuk ezt a dimenziót és könnyedén lépünk be a 4. dimenzióba. Erőteljes, mély, örömteli és mélyen megindító meditáció. Akár egy egész életet megváltoztató esemény is lehet.

Please reload

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap

10:00 - 21:00

Kapcsolat

harmoniapalace@gmail.com

Szabályzatok

Házirend

Terembérleti szerződés

© 2019 Harmónia Palota

Cím

1088 Budapest Múzeum utca 9.